Відзначення Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана

У закладах освіти Тур’є-Реметівської сільської ради відбулися заходи з відзначення Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана.  З метою виховання молоді у кращих традиціях старшого покоління упродовж вересня-першої декади  жовтня 2021 року було проведено зустрічі школярів із ветеранами війни,  праці, військової служби, представниками громадських організацій ветеранів.

         Ветерани педагогічної праці завітали 1 жовтня у свої педагогічні колективи на урочисті загальношкільні лінійки, концертні програми. Школярі вручили їм квіти та вітальні листівки.

         До Дня працівника освіти 1  жовтня цього року проведено у школах День учнівського самоврядування та тематичні вечори «Мудрі і багаті літами».

          Учні початкових класів закладів освіти виготовили власноруч вітальні листівки «Подарунок від серця» та вручили своїм бабусям та дідусям.

         Класними керівниками  проведено з учнями бесіди про уважність, повагу та милосердя  до людей старшого покоління.

         Волонтери шкіл привітали людей похилого віку за місцем проживання та надали їм підсильну допомогу.

         1  жовтня 2021 року у сільському клубі с. Тур'ї-Ремети проведено свято до Дня працівника освіти, на якому були присутні ветерани освіти, де їх нагороджували похвальними грамотами.