День відкритих дверей в ІРЦ

2 грудня Інклюзивно-ресурсний центр Тур'є-Реметівської сільської ради гостинно відкрив двері для своїх маленьких відвідувачів. Цього разу фахівці Центру провели День відкритих дверей, під час якого мали на меті ознайомити всіх з роботою закладу.
25 учнів інклюзивних класів закладів освіти громади разом з своїми педагогами та батьками були гостями Центру. Інклюзивно-ресурсний центр дає можливість охопити навчанням дітей з особливими освітніми потребами. Робота в закладі спрямована на інтелектуальний та фізичний розвиток дітей. Фахівці Центру забезпечують методичний, психологічний, логопедичний супровід дітей з особливими освітніми потребами, надають комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку та всебічну допомогу батькам.
У нашому Центрі облаштовано освітні осередки - ігровий куточок, куточок логопеда та зону відпочинку, адже всі діти повинні мати рівний доступ до освіти, до розвитку своїх творчих здібностей.
Сьогодні дітки разом з фахівцями Каріною Мигович та Крістіною Конюлич гралися, співали та танцювали під час руханки, відгадували загадки та виконували завдання. Але найцікавішим для дітей було проведення майстер-класу з виготовлення святкового печива.
Захвату дітей не було меж, коли самі, своїми руками, під чітким керівництвом досвідченого кухаря Оксани Попадинець мали змогу створити свій маленький шедевр-святкове печиво.
На свято завітали представники Генерального консульства Угорщини з подарунками від Святого Миколая.
Подарунки від Чудотворця діткам також передав начальник відділу освіти молоді та спорту сільської ради Владислав Цапик. Директор ІРЦ Віталія Тем'янинець запросила учнів разом з батьками та педагогами відвідувати Центр і висловила сподівання, що сьогоднішній День відкритих дверей стане традиційним.
Щирі посмішки та радість в очах дітей говорили, що свято вдалося.
Велика подяка всім небайдужим людям, котрі запалюють вогники радості в очах наших діток.